Kauneus

Avoinna: Ma-La 10.00 – 21.00
Ajanvaraus

Kasvohieronta

Kasvohieronta on tehokas ei- kiruginen hoito joka vähentää ikääntymisen merkkejä. Se pohjautuu kiinalaisen perinteisen lääketieteen periaatteisiin. Tämä akupistehierontatekniikka lisää paikallista verenkiertoa kasvojen alueella ja stimuloi kollageenituotantoa täyttäen uurteita ja antaen kimmoisuutta iholle, tuoden sille terveen hehkun. Säännölliset hoidot takaavat terveemmän ja nuoremman ihon.

(30min €49)

Jalkahoito

Jalkasi kannattelevat joka päivä koko painoasi ja mahdollistavat liikkumisesi. Kaikista kehon osista jalkoihin kohdistuu suurin kuorma. Koska ne sijaitsevat kauimpana sydämestä, niiden verenkierto on usein heikkoa. Tästä johtuen jalkoihin tulee usein erilaisia ongelmia, jotka tuottavat kipua ja vaikuttavat normaaleihin toimiisi ja elämääsi.
China Liangtse Wellnessin jalkahoito edistää koko kehon hyvinvointia.

(30min €49)

Pedikyyri

Hoito sis. jalkakylvyn, ihon hoidon sekä kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen sekä ohennuksen tarvittaessa, kynsinauhojen siistimisen, jalkojen hieronnan.Jalkasi kannattelevat joka päivä koko painoasi ja mahdollistavat liikkumisesi. Tästä johtuen jalkoihin tulee usein erilaisia ongelmia, jotka tuottavat kipua ja vaikuttavat normaaleihin toimiisi ja elämääsi.

(60min €85)

Kasvojen rauhoittava hoito: (60 min)

Tarkoitus: Käyttämällä rauhoittavia hierontatekniikoita poistetaan väsymystä, rentoutetaan stressiä ja parannetaan ihon imukykyä. Vakauttaa ihon terveyttä, herkkyyttä ja kiinteyttä, kosteuttaa, lisää säteilevyyttä ja kirkastaa.

(60min €98)

Kosteuttava syväpuhdistushoito

Tarkoitus: Syväpuhdistaa huokoset, mikä helpottaa myöhempien vaiheiden kosteuttavien tuotteiden imeytymistä, lisäämää ihon kosteutta ja palauttaa ihon terveyttä ja elinvoimaa. Pitää ihon kosteana ja hellänä sekä hidastaa ikääntymistä.

(100min €148)

Kasvojen meridiaanien ruoppaushoito:(70min)

Tarkoitus: Kasvojen akupistehieronta voi parantaa kasvojen verenkiertoa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Kasvojen raapiminen voi edistää Qi:n ja verenkiertoa, puhdistaa meridiaaneja ja edistää ihonhoitotuotteiden imeytymistä, jolloin ne vaalentavat täpliä ja tekevät ihosta luonnollisen, läpikuultavan ja herkän.

(70min €118)

Kiinteyttävä ikääntymistä estävä hoito:(120min)

Tarkoitus: Tämä hoito kiristää ja kiinteyttää ihoa sekä vähentää juonteita, samalla aktivoiden ihon kimmoisuutta ja parantaa ikääntyvää ihoa sekä korostaa kasvojen muotoja. Ammattimaisilla käsitekniikoilla sekä hoitovälineitä ja -tuotteita käyttämällä se rauhoittaa ja rentouttaa kasvoja, kaulaa, olkapäitä, käsivarsia, puhdistaa meridiaaleja, syväkosteuttaa, estää ikääntymistä, kiinteyttää ja kohottaa ihoa, mikä parantaa ihon kuivuutta ja mattaisuutta kasvojen iholle, palauttaa ihon herkkyys.

(120min €178)

Palauta luonnolinen tasapainosi

Hanki kliinisesti suunniteltu ihonhoito sinulle kokeneen tiimimme kanssa ja anna kasvoillesi sen ansaitsema hehku ja tee itsestäsi kauniin näköinen ja tuntuinen joka päivä itsestäsi kauniin näköinen ja tuntuinen joka päivä.


Ihon nuorentamista parhaimmillaan

Parhaat ihon nuorentamispalvelut China Liangtselta vaurioituneen ihon suojaamiseen tehokkailla kasvohieronnoilla ja jalkojen hoitopalvelu juuri sinun ihollesi sovitettuna.


LIANGTSE GROUP ON YKSI TERVEYDENHUOLTO-ALALLA JOHTAVIA MERKEISTÄ.

Istu alas ja rentoudu.. Anna meidän huolehtia sinusta!