Perinteinen

Avoinna: Ma-La 10.00 – 21.00
Ajanvaraus

Selkä- ja niskahieronta

Ikivanha hierontatekniikka joka stimuloi meridiaaneja, kehon energiaväyliä. Hoito keskittyy selkään, joka helposti varastoi paljon stressiä.
Hieronta on palauttavaa ja tasapainottavaa, se poistaa jännitystä ja särkyjä selästä ja niskasta.

30 min 49 €

Kokovartalohieronta

Pään, niskan, selän, käsien ja jalkojen hieronta. Perustuu perinteiseen kiinalaiseen akupistehierontaan. Syvästi rentouttava hoito joka poistaa tehokkaasti lihasjännityksiä. Kokovartalohieronta parantaa koko kehosi verenkiertoa. Kaikki huolet ja murheet jäävät taakse, olet kuin uudestisyntynyt.

60 min 85 €

Yin-Ying ja Yang:n tasapainottaminen

Hoitoihin kuuluu kokovartalohieronta ja jalkojen vyöhyketerapiahoito. Suosittelemme pitkän matkan tai rasittavan päivän jälkeen poistamaan särkyjä, kipuja ja auttamaan kehon luontaista toipumista.

100 min €139

Vyöhyketerapia jalkahieronta

Hoitaja manipuloi tiettyjä jalan pohjan pisteitä peukaloilla painelemalla.
Näiden pisteiden manipulaatio parantaa verenkiertoa ja edistää rentoutumista.
Hoito soveltuu myös raskaana oleville.

50 min €69

Pää- Ja Hartiahieronta

Tämä perinteinen hoito käyttää useita eri tekniikoita jännityksen laukaisemiseksi niskan ja pään alueella. Jännitykset liitelevät tiehensä… täydellinen hoito nykykiireiden keskellä.

30 min €49

Kuppaus

Erityinen hoito, TCM harjoittaja käyttää edistämään paikallista verenkietoa, poistamaan kylmyyttä, poistamaan seisovaa verta ja hoitamaan ihosairauksia. Kuppausta käytetään hoitamaan selkä-, niskakipuja

30 min €49

Lämpö Moksibustion-hoito

Tämä on erityinen hoito; lämpömoksibustio-työkalulla lämmitellään meridiaania ja tasapainottaa Yin-yangia, tehostaa munuaisten ja ruuansulatuskanavan toimintajärjestelmää. Hoito myös parantaa immuunijärjestelmää, poistaa lihasjännitystä niskasta, hartiasta ja selästä ja lievittää lihas- sekä päänsärkyjä, poistaa stressiä ja unettomuutta. Tämä sopii sekä miehille että naisille, sillä se parantaa kohdun, munuaisen ja munasarjojen toimintoja sekä miesten sairauksia.

20 min €39

Taivaallisia rentoutuspalveluita

Perinteinen spa-hieronta auttaa rauhoittamaan mielen ja rentouttamaan vartalon jotta elämässäsi olisi rauhallisuus, jonka ansaitset, ja hoitoa jonka tarvitset.


Luksuksen ja puhtauden henkilöitymä

Palveluissamme meillä China Liangtsessa tuntuu ylellisyys, puhtaus, ja henkilökuntamme tinkimätön ammattitaito.


Johtava spa ja terapeuttinen hyvinvointikeskus.

Tule kokemaan rentoutumisen salaisuudet.