TCM-hoito

Avoinna: Ma-La 10.00 – 21.00
Ajanvaraus

Lämpö Moksibustion-hoito

Tämä on erityinen hoito; lämpömoksibustio-työkalulla lämmitellään meridiaania ja tasapainottaa Yin-yangia, tehostaa munuaisten ja ruuansulatuskanavan toimintajärjestelmää. Hoito myös parantaa immuunijärjestelmää, poistaa lihasjännitystä niskasta, hartiasta ja selästä ja lievittää lihas- sekä päänsärkyjä, poistaa stressiä ja unettomuutta. Tämä sopii sekä miehille että naisille, sillä se parantaa kohdun, munuaisen ja munasarjojen toimintoja sekä miesten
sairauksia.

(20min €39)

Kuppaus

Tämä on erityinen hoito, jota perinteisen kiinalaisen lääketieteen harjoittaja käyttää edistämään paikallista verenkietoa, poistamaan kylmyyttä, poistamaan seisovaa verta ja hoitamaan ihosairauksia.

Hoitoa käytetään helpottamaan kiinalaisen perinteisen lääketieteen termillä ilmaistuna stagnaatiota, ja käytetään hoitona hengitysteiden sairauksissa kuten vilustumiseen, keuhkokuumeeseen ja keuhkoputkentulehdukseen. Kuppausta käytetään hoitamaan selkä-, niska- ja hartiakipuja.

(30min €49)

Perinteisiä lääkkeitä hoitoon

Lievittää syvää lihassärkyä ja -kipuja, puhdistaa ihoa, parantaa kehon aineenvaihduntaa ja lisää verenkiertoa parhaalla sisäisellä hoidolla.


Parantaa kehosi

Lampimien hoitojen yhdistelmä laajentaa ja supistaa verisuonia edistäen ja vahvistaen verenkiertoa koko kehossa.


SAA TAIVAALLINEN KOKEMUS SUORAAN TÄLLÄ MATKALTA.

NAUTI SPAMATKALTA LIANGTSENIN KANSSA, KIINASSA.