Terapia

Avoinna: Ma-La 10.00 – 21.00
Ajanvaraus

Perinteinen kiinalainen hieronta

Selkä- ja niskahieronta

Ikivanha hierontatekniikka joka stimuloi meridiaaneja, kehon energiaväyliä. Hoito keskittyy selkään, joka helposti varastoi paljon stressiä. Hieronta on palauttavaa ja tasapainottavaa, se poistaa jännitystä ja särkyjä selästä ja niskasta.

( 30min 49 €)


Pää- ja hartiahieronta

Tämä perinteinen hoito käyttää useita eri tekniikoita jännityksen laukaisemiseksi niskan ja pään alueella. Jännitykset liitelevät tiehensä… täydellinen hoito nykykiireiden keskellä.

( 30min 49 €)


Kasvohieronta

Kasvohieronta on tehokas ei- kiruginen hoito joka vähentää ikääntymisen merkkejä. Se pohjautuu kiinalaisen perinteisen lääketieteen periaatteisiin. Tämä akupistehierontatekniikka lisää paikallista verenkiertoa kasvojen alueella ja stimuloi kollageenituotantoa täyttäen uurteita ja antaen kimmoisuutta iholle, tuoden sille terveen hehkun. Säännölliset hoidot takaavat terveemmän ja nuoremman ihon.

( 30min 49 €)


Akupunktio

Akupunktio on yksi kiinalaisen lääketieteen pääelementeistä. Hoidossa painetaan ohuita neuloja kehon akupunktiopisteisiin. Kiinalaisen lääketieteen mukaan akupunktiotekniikalla tasapainoitetaan energiavirtoja tai elämänvoimaa, joka tunnetaan nimellä Qi, tai Chi, ja jonka uskotaan virtaavan meridiaaneja pitkin kehossasi. Akupunktiota käytetään useimmiten kivun hoitamiseen. Se ei kuitenkaan auta ainoastaan kipuun ja jännitykseen, vaan voi auttaa erittäin tehokkaasti myös seuraaviin ongelmiin:- Selän ongelmat ja jäätyneet olkapäät- Päänsärky ja migreeni- Ummetus ja ruoasulatusvaivat sekä aineenvaihdunta- Masennus, nukkumishäiriöt sekä unettomuus- Nivelreuma- Aivoinfarkti sekä kasvohalvaus ja monet muut ongelmat- Lonkkahermot- Välilevyn pullistuma.

( 30min 49 €)


Akupunktio + hieronta

Tämä hoito yhdistää perinteisen kiinalaisen lääketieteen Tuinan-hieronnan ja akupunktion. Tämä hoito ei auta ainoastaan terveysongelmiimme vaan auttaa myös kehoa ja mieltämme rentoutumaan.

( 50min 75 €)


Kuppaus

Tämä on erityinen hoito, jota perinteisen kiinalaisen lääketieteen harjoittaja käyttää edistämään paikallista verenkietoa, poistamaan kylmyyttä, poistamaan seisovaa verta ja hoitamaan ihosairauksia. Hoitoa käytetään helpottamaan kiinalaisen perinteisen lääketieteen termillä ilmaistuna stagnaatiota, ja käytetään hoitona hengitysteiden sairauksissa kuten vilustumiseen, keuhkokuumeeseen ja keuhkoputkentulehdukseen. Kuppausta käytetään hoitamaan selkä-, niska- ja hartiakipuja.

( 30min 49 €)


Lämpö Moksibustion-hoito

(Täydentävä vartalohieronnalle)

Tämä on erityinen hoito; lämpömoksibustio-työkalulla lämmitellään meridiaania ja tasapainottaa Yin-yangia, tehostaa munuaisten ja ruuansulatuskanavan toimintajärjestelmää. Hoito myös parantaa immuunijärjestelmää, poistaa lihasjännitystä niskasta, hartiasta ja selästä ja lievittää lihas- sekä päänsärkyjä, poistaa stressiä ja unettomuutta. Tämä sopii sekä miehille että naisille, sillä se parantaa kohdun, munuaisen ja munasarjojen toimintoja sekä miesten sairauksia.

(20min 39 €)


Vyöhyketerapia jalkahieronta

Hoitaja manipuloi tiettyjä jalan pohjan pisteitä peukaloilla painelemalla.

Näiden pisteiden manipulaatio parantaa verenkiertoa ja edistää rentoutumista.

(50min 69 €)


Aijiu Hoito

Aijiu on lämpö hoito jolla on 3000 vuoden historia tehokkaana, mysteerinomaisena ja luonnollisena hoitomuotona joka voi ratkaista terveytesi ongelmia ja pitää kehosi täydellisessä kunnossa. Hoidossa käytetään kiinanmarunan lehdessä, joka on lieventävä vaikutus sairauksiin kuten astmaan ja yskään ja se auttaa irrottamaan limaa hengitysteistä. Sillä on myös rauhoittava, allergiaa lievittävä ja verenkiertoa stimuloiva vaikutus ja se auttaa suojaamaan maksan ja sappirakon toimintaaVoit valita niska- ja hartiaseudun, alaselän, alaraajojen tai vatsahieronnan; ja 30 minuutin hoito Aijiu laitteella toivomallesi alueelle. 

(45min 69 €)


Meridiaanihieronta

Perinteinen kiinalainen meridiaanihoito. Keskittyy pään, niskan ja selän alueelle. Avaa tukoksia meridiaaneissa, rentouttaa lihasjännityksiä, parantaa verenkiertoa ja Qi:n virtauksia. Ylläpitää selän kuntoa. Kohdistuu erityisesti tiettyihin meridiaaneihin poistamaan jännitystä sekä tuomaan rauhaa ja harmoniaa.

( 50min 79 €)


Qin tasapainoittaminen

Erityinen yhdistelmä aasialaisia tekniikoita sovitettu Sinun yin/yang tasapainollesi. Keskittyy maaelementtiin (Qi:n rakentaminen), puuelementtiin (Qi:n liike) ja tulielementtiin (mielen rauha ja selkeys). Tekniikoihin kuuluu akupainanta, yang-energia hieronta ja rentouttava hieronta yinin rauhoittamiseksi. Puhtaita aasialaisia elementtiöljyjä käytetään Qi:n harmonisointiin.

(50min 79 €)


Alaselän ja alaraajojen hieronta

Tämä hieronta keskittyy alaselkään sekä alaraajojen alueelle. Se poistaa alaselän jäykkyyttä ja kipuja sekä voi parantaa verenkiertoa ja Qi:n virtausta alaselästä jalkoihin. Tämä hoito on erityisen tehokas seuraaviin ongelmiin: iskias, väsyneet jalat, välilevyn pullistuma, lannerangan lihasjännitykseen sekä turvonneisiin jalkoihin.

(50min 79 €)


Kokovartalohieronta

Pään, niskan, selän, käsien ja jalkojen hieronta. Perustuu perinteiseen kiinalaiseen akupistehierontaan. Syvästi rentouttava hoito joka poistaa tehokkaasti lihasjännityksiä. Kokovartalohieronta parantaa koko kehosi verenkiertoa. kaikki huolet ja murheet jäävät taakse, olet kun uudestisyntynyt.

(60min 85 €)


Jade-matka

Hoito joka yhdistää erilaisia perinteisiä kiinalaisia hierontatekniikoita. Rentouttava hoito yhdistää shiatsun, refleksologian ja aasialaisten aromaattisten öljyjen terapeuttiset vaikutukset. Suunniteltu vahvistamaan kehon omaa vitaalienergiaa joka uudistaa Sinut sisältä päin. Ikivanha hierontatekniikka jossa käytetään öljyin ja yrtein lämmitettyjä kiviä palauttamaan kehon elinvoimaa. 

(70min 95 €)


Ying ja Yang:n tasapainottaminen

Yhdistelmä palauttavia hoitoja päästä jalkonihin. Hoitoihin kuuluu kokovartalohieronta ja jalkojen vyöhyketerapiahoito. Suosittelemme pitkän matkan tai rasittavan päivän jälkeen poistamaan särkyjä ja kipuja ja auttamaan kehon luontaista toipumista.

( 100min 139 €)


Yrttimutahoito

Perinteinen kiinalainen Tuina-akupistehierontayrttimutaa hyödyntäen. Tuliperäistä luonnonmutaa, johon on lisätty yli kymmentä erilaista kiinalaista lääkeyrttiä, muun muassa sahramia, kiinankarhunputkea, sichuaninlipstikkaa, ja lumilootusta. Tuliperäisestä mudasta huokuva lämpö, yhdistettynä kiinalaisten lääkeyrttien verrattomaan läpäisykykyyn, auttaa avaamaan tukkeutuneita meridiaaneja, poistamaan toksiineja, ja lievittämään kylmetystä. Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa vastustuskykyä, sekä tehostaa veren- ja imunestekiertoa paikallisesti. Se myös helpottaa ja torjuu lihaskramppeja, vahvistaa ihon aineenvaihduntaa, vähentää tulehduksia ja turvotusta, sekä puhdistaa elimistöä kuona-aineista. Samalla se lisää hieneritystä, helpottaa ärtyneisyyttä, ja hillistee kivun tunteita.

( 80min 139 €)


Lymfahieronta

Vihreä kristalli: Kohdistuu niska ja hartia aluet

45 min

 • Kamomilla uute
 • Puhdista imunestejärjestelmän, kosteuttava
 • Tukahduttaa allergiat
 • Estä pigmentaatio
 • Rauhoittaa ja vahvistaa immuunijärjestelmää

( 580€/ 5 times 129€/ 1 time)


Lymfahieronta

Musta kristalli: Kohdistuu munuaisiin

45 min

 • Temppeliviikuna (Ficus religiosa) uute
 • Täydentää positiivisen energian saantia, ehkäisee masennusta ja sisältää antibakteria ominaisuuksia
 • Alentaa verenpainetta, antaa rauhoittavan vaikutuksen
 • Vahvistaa vyötäröä, tasoita hormoneja, estää ikääntymistä

( 680€/ 5 times 149€/ 1 time)


Lymfahieronta

Violetti kristalli: Kohdistuu vatsan

45 min

 • Ginseng uute
 • Aktivoi kohdun sisäistä verenkiertoa
 • Estä kylmä kohtu ja tasapainottaa kuukautiset
 • Kosteuttava
 • Kiihdyttää solujen lisääntymistä ja metaboliaa, säätä umpieritysjärjestelmä
 • Tasoittaa hormonitasot

(780€/ 5 times 169€/ 1 time)


 
 

Saa paras hyöty terapioistamme ja nauti modernista elämäntavasta joka päivänä

Parantamista ja rentoutumista, molempia sinun tavallasi.