Yrttihoito

Avoinna: Ma-La 10.00 – 21.00
Ajanvaraus

Yrttimutahoito

Perinteinen kiinalainen Tuina-akupistehierontayrttimutaa hyödyntäen. Tuliperäistä luonnonmutaa, johon on lisätty yli kymmentä erilaista kiinalaista lääkeyrttiä, muun muassa sahramia, kiinankarhunputkea, sichuaninlipstikkaa, ja lumilootusta. Tuliperäisestä mudasta huokuva lämpö, yhdistettynä kiinalaisten lääkeyrttien verrattomaan läpäisykykyyn, auttaa avaamaan tukkeutuneita meridiaaneja, poistamaan toksiineja, ja lievittämään kylmetystä. Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa vastustuskykyä, sekä tehostaa veren- ja imunestekiertoa paikallisesti. Se myös helpottaa ja torjuu lihaskramppeja, vahvistaa ihon aineenvaihduntaa, vähentää tulehduksia ja turvotusta, sekä puhdistaa elimistöä kuona-aineista. Samalla se lisää hieneritystä, helpottaa ärtyneisyyttä, ja hillistee kivun tunteita.

(80min €139)

Aijiu Hoito

Aijiu on lämpö hoito jolla on 3000 vuoden historia tehokkaana, mysteerinomaisena ja luonnollisena hoitomuotona joka voi ratkaista terveytesi ongelmia ja pitää kehosi täydellisessä kunnossa. Hoidossa käytetään kiinanmarunan lehdessä, joka on lieventävä vaikutus sairauksiin kuten astmaan ja yskään ja se auttaa irrottamaan limaa hengitysteistä. Sillä on myös rauhoittava, allergiaa lievittävä ja verenkiertoa stimuloiva vaikutus ja se auttaa suojaamaan maksan ja sappirakon toimintaaVoit valita niska- ja hartiaseudun, alaselän, alaraajojen tai vatsahieronnan 15 minuuttia ja 30 minuutin hoito Aijiu laitteella toivomallesi alueelle.

(45min €69)

Yrtti KuumaKompressio

Perinteisten kiinalaisten yrttien kuumakompressiolla on pitkä historia Kiinassa ja se on yksi perinteisten kiinalaisten yrttien perinteisimmistä ulkoisista hoitomenetelmistä. Asettamalla se (perinteiset kiinalaiset yrtit) tartunta-alueelle voidaan poistaa tulehdusta ja turvotusta vaurioalueelta, edistää paikallisten aseptisten tulehdusaineiden aineenvaihduntaa, parantaa paikallista verenkiertoa ja lievittää paikallista kudostulehdusta. Se myös lievittää kouristuksen pääoireita, kuten kipu, puutuminen jne., mikä edistää tulehduksen ja tukkoisuuden vähenemistä.
Sovellukset: Krooninen tulehdus ja kipu, kuten alaselän ja niskakipu, niveltulehdus, lihasväsymys tai -kouristukset jne.

(60min €95)

PERINTEISIÄ LÄÄKKEITÄ HOITOON

Lievittää syvää lihassärkyä ja -kipuja, puhdistaa ihoa, parantaa kehon aineenvaihduntaa ja lisää verenkiertoa parhaalla sisäisellä hoidolla.


PARANTAA KEHOSI

Lampimien hoitojen yhdistelmä laajentaa ja supistaa verisuonia edistäen ja vahvistaen verenkiertoa koko kehossa.


SAA TAIVAALLINEN KOKEMUS SUORAAN TÄLLÄ MATKALTA.

NAUTI SPAMATKALTA LIANGTSENIN KANSSA, KIINASSA.